• بله
لوگوی اوقاف

آخرین اخبار

بيشتر

دوشنبه9تير1404

10:39

11

عزاداری شب چهارم محرم در امامزاده ابوالحسن (ع) شهرری

مراسم سوگواری شب چهارم محرم، عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) با حضور مردم ولایی و شهید پرور در آستان مقدس امامزاده ابولحسن (ع) شهرستان ری برگزار شد.

مراسم سوگواری شب چهارم محرم، عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) با حضور مردم ولایی و شهید پرور در آستان مقدس امامزاده ابولحسن (ع) شهرستان ری برگزار شد.

 مراسم سوگواری ایام ماه محرم الحرام شامگاه یکشنبه، ماه عزای خاندان رسالت و ماه شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش در شب چهارم با حضور پرشور و نوای عاشقانه و حال و هوای حسینی مردم شهید پرور و ولایی در آستان مقدس امامزاده ابوالحسن(ع) در شهر ری برگزار می‌شود.

فیلم| عزاداری شب چهارم محرم در امامزاده ابوالحسن شهرری

حس جمعی محرمی، تاریخی و آیینی در این آستان مقدس غالب است به‌نحوی که تمام شعور زمانی و مکانی محو در غم و عشق حسینی می‌شود و نورپردازی ملایم، شمع‌ها یا چراغانی محدود و محوریت رنگ سیاه، تمرکز صدای عزاداری و قرائت‌های دینی را بیشتر می‌کند و حضور زنان و مردان، نسل‌های مختلف و حتی کودکان، نشان از پیوستگی معنوی و فرهنگی عزاداری دارد.

 مدیر آستان مقدس امامزاده ابوالحسن(ع) شهرستان ری در گفت‌ وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همزمان با فرارسیدن ماه محرم، این آستان همه شب از شب اول تا شب یازدهم ماه محرم میزبان عزاداران حسینی است و در چایخانه امام صادق(ع) از زائران و سوگواران پذیرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه هر شب پس از اقامه نماز مغرب و عشاء مراسم عزاداری با حضور سخنرانان مذهبی و مداحان اهل بیت (ع) برگزار می‌شود، افزود: در این شب‌ها، عاشقان اهل بیت با حضور پرشور خود، حال و هوای معنوی خاصی به این مکان مقدس می‌بخشند.

فیلم| عزاداری شب چهارم محرم در امامزاده ابوالحسن شهرری

وی همچنین به برنامه‌های روزانه آستان اشاره کرد و گفت: هر روز در وقت نماز ظهر و عصر نیز مراسم روضه‌خوانی با حضور نمازگزاران برگزار می‌شود.

مدیر آستان امامزاده ابوالحسن(ع) با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی برای نسل جوان اظهار داشت: در ایام محرم، غرفه‌های فرهنگی ویژه کودکان در محوطه آستان دایر شده است که شامل برنامه‌هایی همچون نمایشنامه‌، بازی‌های آموزنده و کلاس‌های فرهنگی-مذهبی است، این برنامه‌ها با هدف آشنایی کودکان با مفاهیم عاشورا و سیره اهل بیت طراحی شده‌اند و با استقبال خانواده‌ها مواجه شده‌اند.

وی در پایان از شهروندان تهرانی و مردم شهرستان ری دعوت کرد تا با حضور در این مراسم، از فیوضات معنوی این شب‌ها بهره‌مند شوند و در کنار سایر دلدادگان حسینی به تعظیم شعائر دینی بپردازند.

فیلم| عزاداری شب چهارم محرم در امامزاده ابوالحسن شهرری

نسب امام زاده ابوالحسن(ع) با چهار واسطه به امام جعفر صادق(ع) می رسد و از بقاع متبرکه شهرری به شمار می‌رود. زیارت مضجع شریف این امام زاده عظیم شان در گفتار بسیاری از بزرگان همچون حضرت آیت‌الله مجتهدی تهرانی که فرمودند: اگر کسی به زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مشرف شود و امامزاده ابوالحسن(ع) را بشناسد و آنجا نرود به خود جفا کرده است، بسیار توصیه شده است.

شهرستان ری به عنوان قبله تهران در جنوب پایتخت و حرم حضرت عبدالعظیم در آن واقع شده است.

 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 224205
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 444
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 16092729
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 29750