• بله
لوگوی اوقاف

اخبار استان

بيشتر

يكشنبه28تير1405

09:32

24

مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان تهران: شاهد رشد متسابقین هستیم

مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان تهران گفت: سازمان اوقاف هر ساله برگزاری مسابقات قرآن در بخش های مختلف شهرستانی، استانی و کشوری را در دستور کار خود دارد که مرحله استانی این مسابقات به عهده ادارات کل اوقاف استان های کشور از جمله تهران است تا این مسابقات را برگزار کند.

مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان تهران گفت: سازمان اوقاف هر ساله برگزاری مسابقات قرآن در بخش های مختلف شهرستانی، استانی و کشوری را در دستور کار خود دارد که مرحله استانی این مسابقات به عهده ادارات کل اوقاف استان های کشور از جمله تهران است تا این مسابقات را برگزار کند.

سید حسن میر کریمی مدیر کل اوقاف و  امور خیریه استان تهران در حاشیه برگزاری چهل و نهمین دوره مسابقات قرآنی استان تهران با اشاره به غم شهادت رهبر شهید انقلاب و برگزاری مسابقات در شرایط جنگی کشور گفت: همانطور که می دانید از خرداد ماه سال 1404 جنگ‌ دوازده روزه توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی آغاز شد و اواخر سال در نهم اسفند ماه با به شهادت رساندن قائده اعظم و شهید بزرگوار رهبر معظم انقلاب ادامه پیدا کرد و تا به امروز که کشور وارد فضای جدیدی از روی در رویی مستقیم با استکبار جهانی و صهیونیسم قرار گرفت و همچنان شرایط جنگ بر کشور حاکم است.
وی افزود: از همان نهم اسفند ماه و شهادت رهبر عزیزمان تا به امروز مردم در میادین و خیابانها حضور یافتند و با فریادهای الله اکبر، اعلام حضور و ایستادگی در برابر دشمن را فریاد زدند. این کاری بود که از آحاد مردم برای حمایت از نیروهای رزمنده و دفاعی کشور برآمد، این حمایت مردم کمک کرد تا نیروهای نظامی کشور با دلگرمی بیشتری در حیطه وظیفه خود کارشان را انجام دهند.
 میر کریمی با اشاره به حمایت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران از مردم در طول این ایام اظهار کرد: در خصوص برگزاری مسابقات قرآن ما سعی کردیم تا در این مسیر با حداکثر توان و امکاناتی که در اختیار داریم مسابقات رو برگزار کنیم، همان طور که مردم  از شروع جنگ ۱۲ روزه تا جریان اخیر که بحث تشییع رهبر شهید کشورمان با وجود همه مشکلاتی که دشمنان تلاش کردند تا به وجود آورند در این مراسم در استان تهران، قم ، مشهد و عتبات عالیات شرکت کردند ما هم مکلف هستیم وظیفه مان را در جهت بالندگی مردم ارائه دهیم.
تلاش کردیم مسابقات حضوری برگزار شود
 مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان تهران ادامه داد: به دلیل شرایط جنگ ممکن بود مسابقات به شکل غیرمستقیم و از طریق سیستم های مجازی برگزار شود. در هر صورت آن هم نوعی از مسابقات است، اما این که امروز مسابقات به شکل حضوری برگزار شد، در واقع نشانگر نشاط و پویایی جامعه ای است که با وجود درگیری با جنگ از سایر فعالیت های خود غافل نیست، همه وظایف و تکالیفی که در جهت پویایی جامعه‌ داریم این است که جامعه‌ قرآنی در صحنه است و این به منزله‌ی ایستادگی در برابر آنچه که استکبار جهانی  می‌خواهد به جامعه‌ ما تحمیل کند و حالت  انزوا ایجاد کند مه ما آن  را به نشاط و پویایی تبدیل کردیم.
کریمی درباره استقبال فعالان قرآنی از این دوره از مسابقات قرآنی استان تهران گفت: امسال مسابقات در بالاترین سطح و  وضعیتی که امکان پذیر بود برگزار شد. ما برای برگزاری بهتر تلاش کردیم و متسابقین هم استقبال کردند و آمدند . انشاالله مسابقات بهتر از سال های گذشته ارزیابی می شود و مقدمه ای برای مسابقات بهتر و با کیفیت بالاتر فراهم می شود.
رقابت ۳۲۰ متسابق با یکدیگر
وی ادامه داد:چهل و نهمین دوره مسابقات استان تهران مانند سال گذشته در دو گروه خواهران و برادران با شرکت حدود 320 نفر متسابق در رشته های مختلف از 23 تیرماه شروع شد. مسابقات خواهران تمام شده است و مسابقات برادران روزهای پایانی خود را پشت سر می گذارد. 28 تیرماه آخرین روز مسابقات است. در  این روز اختتامیه مسابقات با حضور ریاست محترم سازمان اوقاف، مسئولین استانی، مسئولین قرآنی همچنین مردم  و جامعه قرآنی و علاقه مندان قرآن برگزار می شود و برترین های هر بخش از مسابقات معرفی و تقدیر می شوند.

وی با تاکید بر حضور اصحاب رسانه در پوشش اختتامیه مسابقات بیان کرد: از خبرنگاران و مسئولان رسانه های مختلف خبرگزاری ها و رسانه های تصویری و رادیو و تلویزیون درخواست داریم تا با پوشش بخش اختتامیه در معرفی جامعه قرآنی و فرهنگ سازی آموزش قرآن ما را یاری کنند.
مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان تهران در ادامه افزود: در همه بخش  های مسابقات هر مبلغی که به عنوان جایزه برای مسابقات لحاظ شده بود را ضریب شش برابری در نظر گرفتیم که این جوایز به نفرات برگزیده هر بخش پرداخت می شود.
استقبال نوجوانان از مسابقات
میرکریمی اشاره ای هم به حضور نوجوانان در این دوره از مسابقات داشت و گفت: امسال شاهد حضور نوجوانان بسیاری در بخش های مختلف مسابقات بودیم. اداره کل اوقاف استان تهران برای جذب نوجوانان و جوانان به محافل قرآنی مراکز افق  در بقاع متبرکه شرایط و امکانات را برای یادگیری و آموزش قرآن فراهم آورده اند. نوجوانان در سنینی هستند که فعالیت های قرآنی می تواند بخشی از فعالیت های فوق برنامه آنها باشدو نوجوانان را با قرآن مانوس کند و با فعالیت‌های  ابتدایی مانند روخوانی و روانخوانی قرآن کریم در آشنایی نوجوانان با اصول و مفاهیم قرآن مانند بحث تجوید  و معنی و روخوانی مفاهیم آشنا شوند.
وی خاطر نشان کرد: اینها همه در کلاس‌های مراکز افق  به نسبت سطح نونهالان و نوجوانان برنامه‌ریزی می شود. طبعا از بین افرادی که جذب می شوند افرادی با استعداد  بالاتر جذب رشته های مختلف مثل حفظ قرائت و ترتیل و جزء خوانی قرآن کریم ، دعا و مناجات می شوند، این بچه ها  در  مسابقات حضور پیدا می کنند و طبعا کسی که در نونهالی و نوجوانی با فعالیت های قرآنی آشنا شود ، استمرار داشته و پیشرفت می کند..
 
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 402466
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 17
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 28423723
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 302